Tjen penge på din hjemmeside

Du kan tjene penge på din hjemmeside på forskellige måder, som jeg jeg vil liste op her.

1. Lav en hjemmeside som du bagefter sælger

Du laver en fed hjemmeside med et fedt navn og masser af godt indhold. Du sørger for at få den godt SEO-optimeret, så du får masser af besøgende. Ofte bliver denne slags hjemmesider oprindeligt ikke lavet for at blive solgt, men det forhindrer jo ikke dig i at kunne gøre det samme. Det kræver ofte at du har et navn på hjemmesiden og et indhold som er relevant for en køber.

Eksempel: Du laver et suverænt infosite eller blog om træningsudstyr. En webshop der sælger det samme vælger at købe den. Nedenstående liste over andre idéer til at tjene penge på sitet kan også laves og sælges efterfølgende.

2. Lav en blog hvor du henviser til gode produkter og laver prissammenligninger

Du  laver en fed side eller blog, om du vil. Herfra laver du produkttests og prissammenligninger. De links du bruger får du vi et affiliate partnerprogram kaldes affiliate links. Nå besøgende klikker på linket og køber noget i løbet af eksempelvis en måneds tid, tjener du en procentsats af salget. Nogengange er der betaling per klik og andre gange igen får du et fastsat beløb per salg. Et salg bliver ofte kaldt et “lead”. Det er i øvrigt ikke nødvendigvis kun fysiske produkter du kan sælge. Det kan også være digitale produkter og services.

3. Lav en hjemmeside med reklamer

Princippet er lidt det samme som forrige punkt, men ofte vil der her være tydeligt tale om reklamer og reklamebannere. Du kan også sagtens lave en kombination af reklamer og affilate links.

4. Lav en webshop med dropshipping

Du kan oprette en webshop og vælge “kun” at stå for driften og markedsføringen af shoppen. Find nogle dropshipping-partnere, som står for varelager og forsendelse af varen.

5. Lav en webshop med eget varelager

Du kan lave en webshop hvor du sælger fra dit eget varelager. Det koster ganske vist mere at binde penge på varelager og lagerplads, men du har mere styr på levering og kundeservicen. Du skal så huske at du får arbejde med at pakke og forsende – måske endda på daglig plan.

6. Sælg digitale produkter på en webshop

Du kan også oprette en webshop, der sælger digitale produkter. Det kunne eksempelvis være fotos, grafik, lydfiler, bøger og hjemmeside-temaer.

7. Lav en betalt medlemssside

Dette er lidt af en afart af at sælge digitale produkter på en webshop. Her kan du eksempelvis undervise i noget du er dygtig til, og tage betaling for at medlemmer kan logge ind. Du kan evt kombinere det med en webshop, der sælger bøger og  digitale produkter.

Læs mere om at tjene penge på din hjemmeside her: http://tjen-penge-online.dk/